SPAKILLARNA

THERMOPOOLER

Med Styro-/thermopool får du en pool som är mycket stabil och lätt att montera! Styropoolen byggs ihop som ett lego och fylls sedan med betong. Då stommen är gjord av frigolit  har den utmärkta isolerande egenskaper – allt för en låg driftskostnad. Med thermoblocken kan vi bygga pooler i flera former och storlekar, kontakta oss gärna för mer info om modeller och priser.

 

 NU: 20% RABATT PÅ ANGIVNA PRISER!


THERMOPOOL

Vi erbjuder Thermopooler till mycket konkurrenskraftiga priser. Thermopoolerna byggs av frigolitblock vilket betyder att konstruktionen är flexibel och kan anpassas efter dina önskemål. Våra block har en förstärkt yta inåt poolen till skillnad från andra poolleverantörer som putsar insidan eller sätter upp olika typer av skivor. Inget extra jobb och inga extra kostnader. Man bygger blocken som Lego, på en gjuten platta, med armering mellan blocken. 

Poolerna kan byggas rektangulära eller med en eller två ovala sidor (ovala endast med 3,6 m bredd). När bygget är klart fyller man håligheterna i blocken med betong. Insidan klär man sedan med filt och liner som kan uppgraderas till mönstrad liner. I paketet ingår allt du behöver utom armering och betong som man lämpligen köper lokalt.

Våra Thermopooler är självbärande och eftersom de fylls med betong och armering får du en otroligt gedigen och solid poolstomme! I kombination med en täckning är thermopoolen dessutom välisolerad och energieffektiv eftersom thermoblocken i frigolit i sig är isolerande. 

Byggnationen är enkel. Poolschakt grävs vid behov och därefter görs en betongplatta i vilken armering monteras för att förankra stommen. Därefter byggs thermoblocken upp och varje lager varvas med ytterligare armering. När stommen är rest monteras cirkulationsdetaljerna och därefter fylls dess håligheter med betong och när denna härdat är det dags för linersättning och vattenfyllning. Under tiden betongen härdar monteras med fördel pump- och filteranläggning samt värmekälla in. Inom några veckor är det dags att bada! 

thermopool4

THERMOPOOL - PRISEXEMPEL

Poolpaket 6x3m – 74 900kr:

Komplett paket inklusive Thermo byggsten P80, Slutelement, Liner enfärgad 0,75 mm, 1st LED-lampa Vit, Snäpp-in list, skyddsmatta och lim, breddavlopp i ABS (1 st), inlopp och väggenomföring i ABS (2 st), 4-stegs rostfri stege med halkskydd, sandfilter med toppventil,  cirkulationspump, anslutningar och sand, PVC slang, kopplingar och diverse monteringstillbehör. Kemipaket (klor), städutrustning och frakt ingår i priset! 

Poolpaket 4x8m – 90 900kr: 

Komplett paket inklusive Thermo byggsten P80, Slutelement, Liner enfärgad 0,75 mm, 2st LED-lampor Vit, Snäpp-in list, skyddsmatta och lim, breddavlopp i ABS (1st), Inlopp och väggenomföring i ABS (2 st),  4-stegs rostfri stege med halkskydd, sandfilter med toppventil,  cirkulationspump, anslutningar och sand, PVC slang, kopplingar och diverse monteringstillbehör. Kemipaket (klor), städutrustning och frakt ingår i priset!  

Tillval:

Värmekälla och täckning tillkommer utöver ovan angivna priser. Vi är återförsäljare av bland annat Gullberg & Janssons fantastiska produkter som vi gärna lämnar pris på efter era behov – kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Vatten
1 L
Byggda thermopooler
1
Njutning
1 %

VÅRA PARTNERS