SPAKILLARNA

NIVEKOPOOLER

Våra polypropylenpooler tillverkas hos det ledande tjeckiska företaget Niveko. Poolerna är alltid specialanpassade efter dina önskemål och alltid av högsta kvalitet! Vill du ha ett nedsänkt lamelltäcke som inte syns när poolen är ”öppen”, ett overflo-system som inte låter onödigt mycket, en pool som håller länge och som dessutom inger premiumkänsla? Då har du hittat rätt! 

NIVEKO - Poolernas Rolls Royce!

Nivekos pooler är byggda i Polystone- / Polypropylen- / PP-material och finishen är oslagbar. Niveko ligger långt fram i utvecklingen och har flera egna patenterade system och lösningar som gör livet som poolägare bekvämt, stiligt och uppskattat!

Nivekos absoluta fokus är kvalitet och kundnöjdhet. Alla system, lösningar och konstruktioner är noga testade i såväl avancerade datorsystem som i praktiken där man installerat pooler i marken och driftsatt dem för test innan produkten börjar säljas till dig som slutkonsument. Fel kan alltid uppstå, precis som med allt annat, men Nivekos tillvägagångssätt minimerar riskerna för att du som slutkund ska drabbas av problem. Skulle problem ändå uppstå är Niveko alltid noga med att lösa detta på bästa sätt! Inte nog med att de alltid är i framkant med kvaliteten, de ligger också i absoluta framkant i utvecklingen och har till exempel egna patenterade lösningar för så bra vattenflöden och vattenrening som möjligt, men också egenutvecklade konstruktioner för ett tyst vattenflöde så att du som slutkonsument inte störs av onödiga flödesljud.

 

NIVEKO

Nivekopoolerna består av 10mm polypropylen i väggarna och ett regelverk om 15x150mm. Tjockleken på väggarna och dess gedigna regelverk ger att det är ordentligt hållfasta och solida pooler som levereras från Nivekofabriken – något som också märks på vikten; en Nivekopool väger ca två ton – något som bör jämföras med konkurrenters ofta betydligt lättare pooler. Efter stommen monterats i fabriken görs all slang- och rördragning och kopplas på de cirkulationsdetaljer som du valt till din pool. I samband med detta isoleras dessutom poolen med 30cm isolering – allt för en stabil och energieffektiv pool!

Installationen är enkel och snabb, när schaktet är grävt och bottenplattan är gjuten lyfts poolen in, pumprummet kopplas och schaktet återfylls med torrbruk/cement samtidigt som poolen fylls med vatten. Därefter monteras den täckning ni vill ha, vilket inte sällan är ett av våra populära pooltak från Gullberg & Jansson.

NIVEKO

Nivekopoolerna byggs helt efter dina önskemål och de flesta tillbehör som finns att tillgå på marknaden är möjliga att montera. Poolerna kan dessutom fås som Infinity, med ”Overflow Underflow” som är en overflow-pool där vattnet elegant rinner över poolkanten men under t.ex. din altantrall, och som t.ex. ”Skimmer Invisible” där skimmern (breddavloppet) är en del av poolen och dessutom ger en högre vattennivå än traditionella skimmerlösningar! 

Vatten
1 L
Byggda pooler
1
Kundnöjdhet
1 %

Klassisk Overflow-pool med vackra detaljer. 

Nivekos patenterade lösning där vattnet försvinner in under kringliggande golv! 

Elegant Infinity-lösning för den kräsne! 

Pool och omgivning i ett! 

Pool och omgivning vävs samman! 

Tystaste overflow-poolen på marknaden?

Högre vattennivå och snyggare skimmerlösning!

Traditionell skimmerlösning men med oslagbar finish! 

NIVEKO – POOL MED ABSOLUT PREMIUMKÄNSLA!

Du kan välja att få alla cirkulationsdetaljer i samma färg som övriga poolen eller helt i rostfritt. I kombination med polypropylen-finishen får du således en pool med oslagbar finish! 

KONTAKTA OSS REDAN IDAG!

Hör av dig så pratar vi pool, tillbehör och olika lösningar som passar just dig. Eller varför inte boka ett hembesök så kan vi komma hem till dig och visa hur man på bästa sätt kan skapa ditt badparadis!

VÅRA PARTNERS